מגיל 12 ידע שזה מה שהוא הולך לעשות בחיים…לבשל ולארח אנשים
ובגיל 21 כבר פתח את מסעדת רוטשילדס המיתולוגית בראשון לציון שאליה הצטרפו גם סניפים בתל אביב ובאילת
וגם אחוזת הלפרין בבאר שבע.
למד בבתי הספר היוקרתיים בפאריז ועשה את ההתמחות אצל גדולי השפים בארץ ובחול.
חבר ותיק במסדר אבירי הגריל ומחזיק באחד מהתארים הנחשקים בתחום הקולינריה והאירוח.
החזיק וניהל חברות גדולות בענף המסעדנות והמזון המוסדי.
יועץ קולינרי בהקמת מסעדות ברחבי הארץ.
כיום מארח בביתו מזוג ועד 14 איש לארוחת טעימות דרך מסע קולונרי של טעמים ותרבויות מכל העולם
ובנוסף עושה אירועי בוטיק לפי דרישת הלקוח